Sunday, 4 December 2016

Promosi Shaklee December 2017

Promosi shaklee pada bulan Disember 2017 ini ialah COLLAGEN POWDER 





Siapa yang digalakkan untuk consume COLLAGEN SHAKLEE???


- Untuk yang ada masalah parut berlubang

- untuk yang memang fokus nak mencerahkan kulit satu badan!

- untuk mereka yang ada masalah jeragat, tompok hitam sesuai lah sangat consume collagen shaklee ni.

ingat ye... kalau awak jenis jeragat yang kecik-kecik tu dan daripada awal tak jaga, dan tak amalkan apa-apa supplement lama-lama jeragat tu akan tinggalkan bekas tompok hitam dan susah gila nak hilangkan bekas tu. atau ia kan kekal sampai ke tua... who knows??

- untuk mereka yang ada masalah sendi, sakit urat, sakit belakang atau slip disc

- untuk mereka yang baru lepas accident 

- untuk mereka yang selalu terdedah dengan radikal bebas


Kelebihan dan kebaikan COLLAGEN POWDER

  • Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit 
  • Memelihara kelembapan kulit
  • Mengecutkan jerawat
  • Menghilangkan jeragat
  • Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
  • Menguatkan otot dan tulang
  • Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru
  • Membantu hati dalam proses detoksifikasi
  • Memelihara kelenturan sendi
  • Mengurangkan keradangan (inflammation)
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
.


















Special Offer For December 2016!

Beli 6 kotak COLLAGEN POWDER percuma 1 kotak collagen

Beli 2 kotak COLLAGEN POWDER dapat diskaun 5%



Wassap saya....

Haniza
0135131481
ID: 1065866

#pengedarshakleemalaysia

Friday, 2 December 2016

Vitamin Shaklee Mesti Beli Dengan Pengedar Shaklee Yang Sah Sahaja


Shaklee sudah berada di Malaysia sejak 28 tahun yang lalu. Ia memberi kebaikan kepada semua penduduk dalam negara ini dalam bidang kesihatan dan perniagaan.

Dah 28 berada di Malaysia, sudah semestinya pelbagai onak dan duri terpaksa di hadapi. Dan macam-macam perkara berlaku diluar kotak fikiran kita,


Antara cabarannya ialah, apabila produk shaklee tidak dijual oleh pengedar sendiri sebaliknya dijual di laman sesawang seperti Lazatlah, 11jalan lah dan sebagainya.

Bila pembeli membeli dengan laman sesawang ini, anda mungkin terlepas peluang untuk mendapat konsultasi percuma oleh pengedar shaklee. Akibatnya, timbul pelbagai isu, seperti produk yang di ambil tidak berkesan, tarikh sudah luput dan anda langsung tak dapat merujuk dengan sesiapa.


Ada jugak sesetengah pihak bila dah beli di laman sesawang itu terus menyalahkan pihak shaklee. Padahal dia yang salah membeli.

Pihak shaklee tidak akan bertanggungjawab.

Untuk mengelakkan risiko, bertindaklah dengan bijak. Dapatkan produk shaklee dengan pengedar shaklee yang sah dan berdaftar sahaja.



Pengedar Shaklee Selangor



Saya pengedar sah shaklee Malaysia. Saya menggunakan penghataran pos laju atau gdex untuk urusan pengeposan seluruh Malaysia.


Jika anda berada di kawasan Selangor yang nak dapatkan produk shaklee dengan cara COD, saya boleh menghantarnya didepan pintu rumah anda.


Namun begitu, jika terlalu jauh, saya hanya menggunakan perkhidmatan pos juga. Insyaallah, kalau tak ada aral melintang, barangan shaklee akan sampai dalam masa 2 hari.



Kawasan COD sekitar Selangor


  • Kampung Sijangkang
  • Teluk Panglima Garang
  • Klang
  • Port Klang
  • Pulau Indah
  • Bukit Tinggi Klang
  • Bandar Botanic Klang
  • Hospital Klang
  • Teluk Gong
  • Banting
  • Jenjarom
  • Bandar Saujana Putra
  • Putrajaya
  • Shah Alam


Jika kawasan anda berdekatan dengan kawasan yang di atas, anda bolehlah hubungi saya untuk dapatkan supplement shaklee dengan kadar segera,


Ingat ye... beli produk shaklee dengan pengedar, bukan di laman sesawang 





Pengedar Shaklee Malaysia

Wassap,

Haniza
0135131481
ID: 1065866





Tuesday, 29 November 2016

Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Dan Daftar Ahli Secara Percuma


Assalamualaikum semua....

Hari ini saya nak ceritakan bagaimana caranya nak jadi ahli shaklee..







Alhamdulillah ramai pengguna yang rasa sangat berpuas hati dengan keberkesanan produk shaklee. Alhamdulillah dengan perkhidmatan konsultasi yang exclusive dan khidmat nasihat yang betul, telah memberi kepuasan di hati pengguna.


Ada yang terus mendaftar jadi ahli shaklee kerana sangat berpuas hati dan rasa nak terus menggunakan produk shaklee sebagai supplement mereka.


Pengguna yang bijak cakap,

"bila saya dah selesa dan berpuas hati, saya rasa nak daftar jadi ahli. Saya dapat beli produk seperti vivix shaklee setiap bulan dengan harga ahli, dan dapat beli set menyusu dengan harga ahli, set cantik... seronoknya!"



Bagaimana cara nak daftar jadi ahli shaklee?

Mula-mula bagitahu saya, yang tuan puan nak daftar jadi ahli. Yuran pendaftaran hanyalah RM68.90 seumur hidup. Dan postage membership kit ialah RM10.60. Totalnya ialah RM79.50.

Jika anda ingin mendaftar dan beli barang shaklee pun boleh, dan kalau nak daftar tapi tak nak beli pon tak pe. Dan kos penghantaran masih RM10.60.

Anda boleh membeli dengan ID anda dan terus membeli dengan harga ahli. Kalau anda cukup point, anda layak untuk dapat cash bnus bulan depan.


Bagaimana cara nak daftar ahli shaklee secara percuma?


Sekiranya nak dapat percuma keahlian, anda perlulah membeli barangan shaklee sampai 200uv point. Pembelian ini dalam 1 resit. Cukup je point 200uv ni anda boleh terus mendaftar jadi ahli shaklee. 

Dan pada bulan hadapan, anda akan dapay cash yang akan dimasukkan dalam akaun sebanyak RM35.00. Jimat sangat kan!



Cara nak beli barang bila dah jadi ahli shaklee?

Senang sahaja. 

Semua pembelian boleh melalui online. Tak perlu bersusah payah ke branch shaklee. Dengan pembelian melalui online, dah save bajet minyak anda untuk ke branch dan save energy untuk usung produk hehe.. cuma tunggu depan rumah jer.

bila dah place order barangan akan sampai depan pintu anda dalam masa 2 atau 3 hari. 

Tapi kalau dah daftar dengan saya, nak saya order kan pon tak de masalah....




shaklee2u.com





Perlukah saya promote produk kalau saya jadi ahli?


Eh tak perlu, kalau anda hanya nak makan sendiri, tak perlu promote. Tapi kalau ada kawan-kawan di sekitar anda bertanya mengapa kulit muka tiba-tiba jadi glowing, kongsikan lah dengan dia. Mana tahu kawan anda tu tiba-tiba rasa nak kulit muka macam anda dan nak beli produk shaklee.





Okay lah... 

Hubungi saya jika anda berminat untuk dapatkan produk dan jadi ahli shaklee.

Pengedar Shaklee Malaysia

Haniza
0135131481
ID: 1065866




Saturday, 26 November 2016

Turunkan Darah Tinggi Dengan Cara Semulajadi



Ha... macam mana nak turunkan darah tinggi dengan cara semula jadi???







Nah... ni testimoni nya....


Testimoni Vivix Shaklee









Wassap saya untuk dapatkan vivix shaklee sekarang!

Pengedar Shaklee Klang


Haniza
0135131481
ID: 1065866

Cara Tambah Pendapatan



Assalamualaikum semua  ^_^


Orang tanya, macam mana nak tambah pendapatan dengan shaklee?





okay meh saya cerita sikit. Mula-mula kita kena jadi ahli dulu tau.


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli atau pengedar shaklee?

Nak jadi ahli atau SID shaklee senang sahaja. Bukan setakat senang, murah, mudah dan best sangat.



Ada 2 cara nak jadi ahli ni.



1. Mendaftar Menjadi ahli dengan membayar yuran


 Membanyar yuran keahlian sebanyak RM65.00. Dan kos tambahan untuk postage RM10.60 untuk semenanjung dan RM21.20 untuk Sabah dan Serawak.

Saya akan daftar anda dengan ID saya iaitu ID: 1065866 / NURHANIZAWANI BINTI RAMLI.

Bila dah daftar, anda akan menerima starter kit / beg shaklee.

Bila dah daftar mendaftar jadi ahli, anda sudah pun menjadi pengedar sah shaklee. Dan boleh membeli semua produk shaklee dengan harga ahli. Dan menikmati harga ahli yang jauh lebih murah dari harga retail.



2. Mendaftar ahli secara percuma


Ha... tak nak bayar yuran ye? anda boleh daftar ahli secara percuma, free of charges! Tapi, anda kenalah membeli barangan sebanyak minimum RM700.00 dan mendapat point sebanyak 200 UV. UV ni point lah.

Dengan automatiknya saya akan daftar anda jadi ahli. Jadi yuran keahlian anda tak payah bayar.

Anda akan dapat cash pada bulan berikutnya pada 14hb.

Dengan cara kedua ini, anda akan dapat jimat yang berganda-ganda.


Kelebihan jadi ahli shaklee


Bila anda dah jadi ahli, anda mesti akan rasa nak buat bisnes. Tak yah cari bisnes lain, terus jer buat bisnes shaklee ni sebab anda berpeluang untuk mendapat 3 bous utama shaklee iaitu CASH BONUS, CAR BONUS dan COVENTION.

Cash bonus ni akan diberikan pada 14hb tu, Car bonus ni pon shaklee akan bagi kalau kita perform. tapi kalau nak guna car bonus untuk aktiviti lain seperti simpan duit beli rumah ke, tanah je tak kisah, shaklee tetap bagi.  Untuk convention pulak ia adalah percutian, umrah.




Kenapa kena jadi ahli shaklee???

Kebiasaannya mereka yang menjadi ahli shaklee ni mendaftar menjadi ahli kerana nak menikmati harga ahli shaklee yang sangat berbaloi tu. Mana tak berbaloi, diskaun boleh sampai 33%. Lebih murah kok dari harga retail.


Bila dah beli dengan harga yang murah, mesti rasa nak buat income. Ha... kat sini lah boeh tambah pendapatan. Kongsikan kebaikan shaklee dengan orang ramai, dan ajak mereka menjadi ahli bawah anda. memang best!





Okay lah...jika anda berminat nak jana pendapatan 2, 3, 4 ,5 angka, hubungi saya k...

Pengedar Shaklee Selangor
Haniza
0135131481
ID: 1065866

Thursday, 24 November 2016

Ubat Buasir - Rawat Dengan Supplement Semulajadi

Assalamualaikum wbt...

Entry kali ni pasal buasir!






Buasir ni menyakitkan, perit dan pedih. Nak duduk pun tah selesa. Kalau dah teruk nak duduk pon tak boleh.


Tapi,  ramai yang malu nak mengaku dia ada buasir. Nak jumpa doktor pun malu, nak beli supplement untuk buasir, lagi lah malu.

Apa nak malukan?

kalau beli supplement set buasir dengan saya, saya bukannya kenal pun awak, bukannya pernah jumpa. Lagi pun kita kan berhubung melalui wassap sahaja.



Kalau ada penyakit ni, perlu bertindak segera! Dan atasi masalah ni dengan segera, bukan apa, takut jadi lebih serius. Kalau serius kena buat pembedahan tau!

Ha.... sesape yang ada buasir tu pergi jumpa doktor cepat, atau pun order jer set buasir ni...


Ada 2 jenis buasir ni...

Jenis-jenis buasir


1. Buasir dalaman


Selalunya tak sakit dan gatal sebab kat dalam kan. jadi tak la rasa sakit, cuma bila kta meneran atau ada gangguan dekat laluan najis waktu buang air besar ianya boleh cederakan permukaan buasir dan menyebabkan pendarahan. 


2. Buasir luaran


Yang ni selalu kita dengar! Ianya sakit, pedih dan gatal kat bahagian dubur. lagi teruk kalau buasir ni tersepit dan bekalan darah akan terputus menebabkan bekuan darah akan terjadi didalamnya. kalau hal ini berlaku memang lah azab!! sakit oi!

yang jenis ni boleh berulang sakit tau walaupun kita dah rawatnya.


Punca buasir?

  • Sentiasa duduk
  • Meneran yang kuat / sembelit
  • Cirit birit
  • Mencangkung terlalu lama
  • Batuk yang teruk
  • Bersalin
  • Angkat barang berat
  • Buat seks melalui dubur


Rawat buasir dengan supplement shaklee.


Set Buasir Shaklee

  • Alfalfa Complex



- Berfungsi untuk mejaga kesihatan usus disamping mengurangkan tekanan kepada rektrum

  • Omega Guard

Omega membantu menyurutkan bengkak akibat tekanan keatas otot dubur dan kawasan yang sakit

  • Ostematrix


Ostematrix mengurangkan sembelit dan melancarkan pembuangan. Juga bertindak untuk membekukan darah dan mengelakkan kanser usus


  • Zinc Complex


zinc complex membantu menyembuhkan luka dibahagian dubur dengan lebih cepat.


Hubungi saya untuk dapatkan set buasir ini.

Pengedar shaklee klang,


Haniza
0135131481
ID: 1065866

Petua Rambut Gugur Untuk Wanita Bertudung

Assalamualaikum...

Banyak cara nak elak rambut gugur ni.






Cara tradisionalnya:

Rawat rambut gugur cara tradisional.


1. Santan Kelapa

Opah sedara saya, memang rawat rambut dia dengan santan kelapa. masa dia dok perah santan tu saya ingat dia nak masak kari ke apa haha, rupanya nak cuci rambut dia.

Opah cakap, cara ni bolehlah elak rambut kita ni dari gugur, pastu bolehlah elak dari kelumumur dan buah rambut. 



2. Teh Hijau

Anda boleh menggunakan teh hijau untuk kulit kepala anda. Teh hijau ni mengandungi anti-oksida yang mana boleh mengatasi masalah keguguran dan membantu pertumbuhan rambut.




Rawat rambut gugur cara moden





Untuk merawat rambut gugur saya cadangkan ambik supplement shaklee yang boleh membantu mengurangkan dan mengelakkan rambut gugur.

Antaranya:

Set Rambut Gugur


  • corotomax
  • omega guard
  • vitamin e
  • b complex

Untuk dapatkan Set rambut gugur ini, hubungi saya k...


Pengedar Shaklee Klang,
Haniza
0135131481
ID: 1065866