Pages

Sunday, 21 February 2016

Nasi Goreng Ayam Kunyit Meletop RM5.00 Jerrr!

     


Wahhhh...

kelass nyee bila dapat goreng nasi goreng ayam kunyit meletop ni. bukannya apa, sejak umi adam dah tak kerja ni, macam-macam idea dia nak buat. 

Ni salah 1 nya dari aktiviti umi adam. Murahnya kan Nasi Goreng Ayam Kunyit ni. RM5.00 jerr... 

Kat kedai makan biasa tak dapat RM5.00 ni...




Umi Adam delivery je tau area Sijangkang... vrommm vrommm hehe... 

Hello, ni Haniza ye?
 Ye betul...
Saya nak order nasi goreng ayam meletoplah..
 Okay. boleh. berapa nak?
Nak 3 bungkus jer...
 Okay nanti wassap alamat ye :-)


Eh area Kampung Sijangkang, Teluk Panglima Garang, Johan Setia, Taman Perwira boleh place order dari petang ye.. nak order malam pon boleh.

Tapi kalau korang place order lebih awal, boleh my asben vromm vromm ke rumah korang awal :-)


HANIZA
0135131481
0135131581

Vroooommm Vroooommmm



7 comments:

  1. Tak puaslah kalau melihat dari gambar sikit sangat. :)

    ReplyDelete
  2. simple.

    tapi nampak menyelerakan tuh.

    ReplyDelete
  3. kecik sngt gambar, kalau ad apenghantaran insyaAllah boleh laku ni. good luck ya

    ReplyDelete
  4. Kalau panas-panas lagi sedap tu...

    ReplyDelete
  5. Haaaa terbaikkk. Saya ada buat dan cadangkan bisnes ni 2 tahun lepas di kawasan taman saya, sekarang model bisnes makanan ni dah jadi trend yang subur kat taman saya, hehhee

    ReplyDelete
  6. amboi, pebret Ayu ni. Tapi nak oder, jauhla pulak..Ayu di Rawang,selangot huhuhuhu

    ReplyDelete